Back in Seinäjoki

Gjorde en dunderbra intervallträning på skidor i lördags. Igår tog jag mig runt spåret med en något tröttare känsla i spåret. Idag? Vaknade upp med sjuk hals! En idrottares stora fasa! Halsen var dock bara lite sjuk, snarare smått irriterad, men här tas inga risker. Jag överdoserade zink och C-vitamin direkt. Och tada! Nu på eftermiddagen känner jag inte alls av någon irritation i halsen, hoppas bara det håller i sig! Blir i alla fall inget problem med att hinna sova tillräckligt i natt, börjar skolan först kl. 11.30 imorgon. Sköönt!

Min familj, alla förutom min rätt skid-ointresserade bror, bokade för länge sen boende i Lahtis 3-5.3. Då har herrarna stafett och 50 km, och damerna 30 km. Vi kom dock sent om sider fram till att det skulle vara trevligare och intressantare att vara på plats bl.a. när damerna skidar 10 km. Igår fick vi ordnat boende för 28.2-1.3, alltså då damerna skidar 10 km och herrarna 15 km. Dessutom bor vi 4 km från stadion! Perfekt! 😀

Ska verkligen bli kul att följa detta stora mästerskap på plats. Hoppas bara att finländarna hittat formtoppen i rättan tid. Såg inte allt för lovande ut på damsidan på genrepet i Otepää i helgen. Men vi ska inte ta ut något i förväg! Och på plats ska vi heja för allt vad vi är värda!

Fram till nästa vecka får jag försöka följa med VM så gott jag kan via nätet. Jag brukar inte ha fram telefonen under lektionerna, men i sådana här fall borde det väl vara tillåtet, eller? 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Denna underbara skapelse var mitt kvällsmål igår. Proteinrik havrerieska toppad med avokado och flingsalt. Underbart gott! Tackar kära mor som bakat!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: