Vintern kom till sist

Nu fick vi allt vinter! Bättre sent än aldrig! Det har minsann snöat ordentligt de senaste dagarna, åtminstone i Seinäjoki, och visst är det härligt när det är vitt och ljust i naturen!

Det var minsann välkommet med mera snö, inte minst med tanke på skidspåret. Var än enda isbana senaste veckan, men nu är det i toppskick igen! Och lagom inför landskapsstafetten, som skidas nästa veckoslut.

Jag har varit lite tjock i halsen de senaste dagarna, men inte desto mera. Jag har ändå fortsatt att ladda med vitaminer och tränat lätt. Imorgon blir det några drag för att se om kroppen är redo för tävling i helgen. Troligen bär det av till Haapajärvi för att delta i XX Mika Myllylän kansalliset hiihdot. Stilen är skate och sträckan 5 km. Ska bli riktigt kul att mäta sig med andra hårdingar, för ser man på listan med anmälda kommer jag verkligen få ta i om jag vill vara topp 3!

För övrigt tar jag nu en vecka ledigt från skolan. Förstås har lärarna lagt in ett grupparbete över sportlovet, vilket ska vara färdigt veckan därpå, men men… Nog ska vi få det fixat över nätet!

Ha en trevlig helg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: