Biter i det sura äpplet

Det blev ändå inget tävlande för min del detta veckoslut. Förkylningen tog ett steg i fel riktning till lördagen och det var rätt lätt att ta beslutet att inte tävla på söndag. Det var ju ändå inte någon mästerskapstävling och på så vis betydande. Men ack att det harmar! Adrenalinet hade redan börjat pulsera i mina ådror och jag ville så gärna åka och tävla. De senaste åren har en missad tävling på grund av förkylning egentligen inte känts så harm. Jag har ju ändå känt att jag inte är i form. Men nu när formen helt klart är på stigande är tävlingsivern verkligen stor!

Bilder från ett veckoslut jag kommer att leva på länge, med ett stort leende i sinnet! – FSSM i Borgå för några veckor tillbaks. Kom hem med ett silver, två guld och en obeskrivlig känsla av lycka.

Det har i alla fall varit ett bra veckoslut. Jag har varit ute och njutit av strålande vackert väder, med både snö, minusgrader och sol. Dessutom har pulsen fått stiga när man följt med VM via tv-skärmen, inte minst när Krista skidade hem silvret. VM-SILVER! Mäktigt!

Denna vecka ska jag fortsätta att följa med tävlingarna i Lahtis, förstås! Men på tisdag-onsdag kommer jag som sagt följa med tävlingarna på plats. Att få uppleva stämningen på plats kommer utan tvekan att bli något minnesvärt! I övrigt kommer jag att glida runt på skidorna och njuta av ledigheten samt sköta lite skolarbete. På söndag tävlar jag i landskapsstafetten – då hoppas jag kroppen är med mig!

Idag har jag varit ut och fotat, och småningom bänkar jag mig framför tv:n igen, för snart är det dax för parsprint. Sen ska jag ut med farsan och glida på skidorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: