Lahtis skallrade av jubel

Iivo, Iivo. Iivo… Hejaropen hördes långa vägar när den ledande hemmafavoriten kom farande i spåret, med endast några kilometer kvar till mål och med en betryggande marginal till tvåan. Iivo stod minsann pall för trycket och levererade till tusen. Ett individuellt VM-GULD!! På hemmaplan! Kan det bli större? Och vilken stämning – vilket hejande och peppande då samtliga finländska herrar kämpade sig fram i spåret. Åskådarna hejande väldigt aktivt även på övriga tävlande, vilket bidrog till god stämning! Och när segern var klar – då jublades det i Lahtis skogarna!

Det var verkligen mycket folk som samlat upp för att heja fram herrarna på onsdag. Även tisdagens lopp var kul att följa med på plats. Att få på nära håll se den yttersta världselitens framfart i spåret, det är helt klart något annat än att se dem på tv! Dessutom var det uppehåll och några grader på plus båda dagarna, vilket var helt bra väder för oss som åskådare. Det var med andra ord två riktigt fina dagar vi spenderade i Lahtis, fast jag inte själv fick stå på skidorna! 😛

Idag har jag genomfört ett fartpass på skatekidor i Vörå. Föret var dock väldigt sugande och trögt, vilket gjorde det svårt att riktigt få upp fart och frekvens. Men kroppen kändes hur som helst helt okej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: