Back on track

Nu e ja på g igen! Idag har benen inte varit en last att bära med sig, vilket de varit de senaste veckorna. Benen har under förkylningstiden känts tunga och sega, men idag var det inte så. Även tempokörningarna som jag genomförde på skidpasset idag kändes riktigt bra! Skönt!

På skolfronten känns som att det börjar bildas en stor hög med uppgifter som ska vara färdiga samtidigt. Tydligen tycket någon.., att alla prov och olika former av grupp- och inlämningsarbeten ska göras samtidigt och att man ska informera eleverna om uppgifterna och proven högst 2 veckor på förhand.. Tur att jag har haft en så bra mental tränare som jag haft (TACK Christoph Treier!), för tack vare den mentala träningen jag gjort de senaste året tar jag inte längre någon desto större stress över skolan. Jag vet att jag har god disciplin och är ut i god tid med provläsning osv.

Dessutom behöver jag inte ha högsta betyg i allt, vilket var minimi förut. 😛

Idag provade jag för övrigt ett nytt recept, thailändsk Pad Thai. Så OTROOOLIGT GOTT!!! I alla fall mina smaklökar hittade en ny förälskelse. Rätten består utav bla. kyckling, currypasta, kokosmjölk, vitlök och chili. Rekommenderar verkligen om ni gillar asiatisk mat och lite hetta. Receptet blir absolut ett av mina favoritrecept!

Ett riktigt bra mellanmål jag avnjutit denna vecka är keso-kokosbollar. Lätt, gott och proteinrikt! Love it!

Upplägget är ju inte precis något mästervärk, men så kan det se ut när en hungrig idrottare slevar upp maten. Den lilla flaskan på högra bilden är den hemliga ingrediensen, som tar kesobollarna till en ny nivå!

Är någon intresserad av recepten är det bara att lämna en kommentar så dyker de nog upp på sidan, annars hittar ni olika varianter av dem på andra sidor. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: