Våren närmar sig

Såå skönt att få skida, och annars röra sig ute, i solsken. Till och med då man skidar på sen eftermiddag kan solen råka vara framme hela passet. Och solen ger mig verkligen extra mycket energi av länken!

Träningen rullar på bra, och jag känner att jag definitivt är på rätt väg nu när FM närmar sig. Skolmässigt har jag denna vecka klarat av ett prov, ett föredrag och en ”tutoriaali” (vet inget bra motsvarande ord på svenska, men är iaf ett sorts grupparbete), så nu lika många kvar av var sort – det klarar jag!

I veckan har min kära MTB fått en välförtjänt tvätt. Det blev en lite primitivare form av tvättning när jag inte har tillgång till vattenslang mm. Jag fick klara mig med ett turkisk yoghurt-ämbar, vatten blandat med diskmedel och en diskborste, och fint gick det! Och cykeln fick ju iaf va ren för en natt…

Ända tills idag har jag hållit mig upprätt under vintern, men idag åkte jag allt i backen. Framhjulet på cykeln slant till ordentligt på vägen till skolan, så knäna for rakt i marken, så de fick sig en smäll, och utebyxorna revs sönder. Men desto värre gick det inte, och söndriga byxor gör absolut inget så länge jag inte blir lidande av smärtande knän, passligt inför FM..!

Skola än imorgon och sen drar jag iväg hem till Hankmo. Under helgen ska jag ta till vara på Vörås skidspår och på söndag tävlar jag där i Final climb. Det blir allt intressant! 3 km skate, vilka avslutas med skidning uppför slalombacken. Tävlingen har alltid krockat med FM-tävlingar tidigare säsonger, men inte i år, så då ska jag allt delta!

20170313_12371620170313_115904

Här lite blandade bilder med tavlorna, som jag nämnt tidigare, på sin plats, vilka jag blev riktigt nöjda med! Även en bild av min skinandes rena MTB och bilder av, det delvis försvinnande, skidspåret på Joupiska (Seinäjoki).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: