En svacka

Så otrooligt fint väder idag, vad gör jag egentligen inomhus?? Jag har rätt nyligen kommit hem från Vörå, där jag tävlat i Final climb, 3 km skate med masstart. Målet var alltså uppe på den definitiva toppen av slalombacken. Jag var rätt tveksam om jag alls skulle ställa upp idag. Under gårdagens skidlänk var pulsen ovanligt hög och jag fick verkligen anstränga mig för att hålla den nere. Men jag tänkte att kanske var det bara en sån dag och bestämde mig för att ta beslutet att delta i dagens tävling efter morgonlänken. Inte heller den var nån höjdare, meen… Det strålande vädret gjorde att jag ändå for till Vörå för att tävla. Jag genomförde uppvärmningen, och den var som den var. När startskottet väl gick lade jag mig i rygg på min största konkurrent, Heidi Lindfors. Jag märkte direkt att idag vill kroppen bara inte maxa! Hela loppet var jämnsegt, och åtminstone en växel saknades. Det blev tidigt en lucka upp till Heidi och uppför slalombacken fick jag kämpa om andraplatsen, vilken jag till slut knep, 10 sek bakom vinnaren. Trea blev Anna-Kaisa Lall, IF Femman, som gjorde ett riktigt bra lopp! 🙂

IMG-20170319-WA0004IMG-20170319-WA0006

Positivt med dagens lopp var att jag fick pulsen att stiga till en nivå jag länge varit långt ifrån. Dock är det väldigt märkligt att jag inte lyckas bilda mjölksyra i mina ben, inte heller idag… Säkert fanns det lite syra i musklerna, men det var låångt ifrån någon mjölksyreshock, och då hade jag ändå skidat uppför en riktigt tuff backe!

Härligt har det i alla fall varit att vara ute idag. Jag riktigt njöt av vädret under nedjoggningen och av utsikten från toppen av slalombacken.

Nu blir prio ett att få kroppen att återhämta sig och bli pigg igen! Imorgon blir det massage och vilodag – precis vad kroppen behöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: