Lätt vecka

Ja jeestas att det tog sjukt då jag var på massage i måndags! Emellanåt ville jag bara sjunka genom bänken och försvinna bort därifrån, men massagen var ack så välbehövlig. Det var skulderpartiet, nacken och armarna som var rejält ihoptagna, vilket jag redan i förväg nog visste av… Allt skolarbete och övrigt surfande på dator och mobil gör inte precis gott. Nästa vecka blir det ett nytt plågande på bänken inför fm, men jag måste nog allt ta mig i kragen och försöka få uppmjukat musklerna med egna knep också!

Både gårdagens och dagens lugna länkar har känts bra och pulsen har varit riktigt låg, alltså är kroppen åter utvilad! Det betyder i sin tur att jag bra kan delta i Falkens parklopp imorgon! 😀 Jag hade en härligt kort skolvecka denna vecka, med ledigt to-fre, så en tävling mitt i veckan passade därav bra. Under veckoslutet kommer jag inte att tävla, så parkloppet blir det sista riktigt hårda passet innan FM i Kontiolax.

Under morgondagen ska jag även experimentera i köket, för då skall det bakas inför en ny dag då jag får gäster. Det blir kul! Och jag håller tummarna för ett lyckat bak. Sen är det en annan femma om mina och gästernas smaklökar säger samma sak…

Märkte en ”trevlig” sak idag…, att ena skateskon gått sönder, igen! Tidigare i vinter gick vriststödet i kolfiber sönder. Jag har ingen aning när det hänt, men mitt i allt hade det drabbats av en så kallad ”total ruptur”. Det fixade i alla fall händiga pappa med 10 meter tejp mm. Nu var det ”plastremmen”, som spänner åt ovanpå foten som gått av. Som tur var, hade den gått av så pass distalt att den ännu är så lång att den räcker till. Men får verkligen fundera på att införskaffa nya skateskor för att inte riskera att stå med söndriga skor när jag ska ställa mig på startlinjen!

20170320_164636[1]

Gillar verkligen ugnrotfrukter. Testade med bl.a. en stänk balsamvinäger denna gång, och jag måste säga: ”me like”!

(Ursäktar fysioterapeut-termerna, men det kunde vara värre! 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: