Helgen närmar sig

Kan det inte vara helg redan?? Jag vill ju tävla! Men, några dagar kvar till helgen betyder att jag har tid att få halsen helt i skick. Halsen är nämligen småirriterad för tillfället, vilket den vill vara lite nu som då… Men detta ska inte sacka mig i Ylitornio!

När jag var på skidtur i spåret i Vörå här om dagen kände jag att det var snarare vattenskidorna jag borde ha tagit med mig än de vanliga skidorna. Det är bara att åter konstatera; skidsäsongen lider mot sitt slut. Förra veckan införskaffade jag ändå nya skateskor. Såå fina! Denna gång Rossignol-skor, så nu matchar skidor och skor. 😉 Det fanns inte skor i rätt modell och nummer i affärerna mera, men då fick jag skaffa skor direkt från Rossignol lagret. Tackar Rossignol och Intersport för denna möjlighet och samarbetet! Skorna hänger med till Ylitornio som reservpar i nödsituation. Men jag hoppas det gamla paret håller ihop ännu, för att skida 30 km med splitternya skor, som är av annan skomodell dessutom, är inte att rekommendera.

20170403_102428

Vilodag, ny tröja och överloppsenergi – då kan det bli så här…

Kom ihåg att följa helgens tävlingar som sänds på yle! 🙂

2 reaktioner till “Helgen närmar sig

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: