Tack!

Tacken lämnade något korta i senaste inlägg, så jag vill ännu rikta ett ordentligt tack några som betytt mycket under det gånga året.

Stort tack till Christoph Treier, som har hjälpt mig med mycket mer än jag kunnat tänka mig. Han har hjälpt mig att finna balans i mitt liv, få prioriteringarna i skick och finna glädjen i livet samt idrotten, som jag älskar så.

Tack även till Henrik Byggmästar och Roland Villför, som har hjälpt mig med skidteknik, hejat och givit mellantider under tävlingarna och annars varit ett stöd under läger och tävlingar. Och tack till FSS-service, som hjälpt till med skidvallningen under många av vinterns tävlingar. De gör alltid sitt yttersta, testar skidor in i det sista, bättrar på fästet/glidet om så önskas och gör allt för att vi FSS:are ska ha så konkurrenskraftiga skidor som möjligt.

20170406_135433

Helgen lider mot sitt slut och även så påsken. Jag kommer inte ihåg att det skulle ha snöat och varit så vitt, som det var igår, någon påsk förut. Men det har varit en skön och trevlig helg i vilket fall som. Träffat mycket släkt och ätit lite extra gott. Imorgon får jag besök av Vasabladet… Så håll upp ögonen, så får ni se vad de skriver! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: