Ny träningssäsong närmar sig

Förberedelserna inför den nya träningssäsongen har börjat! Idag har jag bokat tid till mattest (löptest på löpband) i Kuortane, vilket blir av första riktiga träningsveckan, alltså kommande vecka (!!). Det blir en bra start. Då får jag se var jag står och en indikator på vad jag bör satsa på i träningen. Samtidigt blir det ett resultat att jämföra mot ett senare test på hösten för att se utvecklingen. Jag har även försökt få tid till blodprov vid HVC, men det är dock inte lika lätt. Jag skulle tydligen behöva sitta antingen hela dagen i telefon för att boka en tid, eller hela dagen utanför labbet i väntan på att bli uppropad… Men nog ska det ordna sig på något vis.

Jag har under några år gott i tankarna på att skaffa en tränare. Jag har alltid fungerat som min egna tränare, men min pappa har speciellt under yngre år fungerat som ett bra bollplank. Nu när jag kan börja träna på mer på allvar igen känner jag att jag vill ha någon som kan komma med nya ideér och impulser. Och jag har redan frågat en person, som är intresserad, så troligen blir han min tränare framöver. Men, inget är klart ännu, så ni får höra mera om detta vid ett senare tillfälle.

hamburg

Hamburgare med extra allt! Egen majonnäs, biff, sallat, tomat, rödbeta, rödlök, stekt ägg samt hembakat rieska. Plus ugnsbakad batat, kålrot och zucchini som tillbehör. Helt fint på tallriken och riktigt gott, men uppgjort för katastrof när det väl ska ätas… (heh)

20170419_141410

Jag hade hem en hel bunt med bl.a. plastfickor, mappar, häften och pennor från skolan idag. Lärarna håller på att rensa upp inför sommarlovet och flytten. SeAMK har nämligen skolbyggnader på två olika ställen, och det ena stället kommer småningom att rivas. Vi fysioterapistuderande (samt sjuk- och hälsovårdarstuderade) har den gamla byggnaden som utgångspunkt, men vi har även ofta timmar i stora FRAMI, där resten av SeAMK-eleverna studerar. Flera, främst lärare, har under en längre tid klagat på inomhusluften och det har resulterat i beslutet att riva byggnaden och bygga nytt. Till hösten 2018 kommer vi fysioterapeuter ha nya utrymmen tänkta just får oss. Men tillbaka till materialhögen. Det är ju suveränt att vi elever får massa nödvändigt material, som är i bra skick och som vi annars skulle behöva köpa, istället för att det kasseras! Så nu får jag samla på mig så mycket jag bara tex och som bara ryms i lägenheten, så att jag har för resten av studietiden. 😉

20170410_123940En liten del av min kära ”skolkompis”! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: