Spännande tider

Nu är det klart, jag har en tränare! De flesta som läser bloggen har säkert redan sett vem tränaren är – Kalle Lassila, tidigare skidåkare på landslagsnivå. Även han bor i Seinäjoki, bara en bit från mig. Han är även tränare för Henna-Riikka Rahkola (som nämnts några gånger i bloggen), som även hon bor i Seinäjoki och är lika gammal som mig. På så vis kan Kalle bra följa med på träningarna emellanåt och han kan dra träningar för både mig och Henna-Riikka samtidigt. Även Henna-Riikka och jag kan dra bra nytta av varandras träningssällskap.

I och med att jag skaffat tränare har även starten för träningssäsongen blivit framskjuten. Vet inte ännu när jag får köra igång på nytt… Dessutom har jag fått order om att träna ännu mindre och lättare än jag gjort de två senaste veckorna (Aaaaah!!). Det kan bara inte vara hälsosamt, jag spricker ju snart av träningsiver! Nej men, (lite) skämtosidor, jag litar på honom och tror att detta bara är positivt i slutändan, än om det är något jag på egen hand aldrig skulle ha beslutat att göra.

Jag har även tidigare nämn att Vasablad varit och intervjuat mig, och idag var reportaget med i tidningen. Det handlar alltså om överträningen som jag gått/går igenom; hur jag hamnade där, symptom, hur jag tagit mig sakta med säkert ur den och tips till andra angående ämnet. Jag hoppas att i alla fall någon finner hjälp och/eller hopp utav texten. För mig var intervjun väldigt givande och jag tackar VBL, som tog sig tid för detta och som gjorde ett så fint reportage. Även stort tack till pappa, som fick detta till stånd genom att tipsa VBL om mig och min situation.

Endast Vasabladets/ÖT:s prenumeranter kan läsa reportaget i tidningen och på nätet, för övriga har jag skannat in reportaget, så att även ni kan ta del av det.

VBL 1

VBL 22.4.2017, Foto: Arash Martin

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: