Skidavslutning

I söndags ordnades IF Femmans traditionsenliga skidavslutning. Det delades ut pokaler för deltagande i Femman-cup åt de yngre samt olika hederspris. Dessutom fick alla mästerskapsmedaljörer (ÖIDM, FSSM, FM) en vacker ros. Detta följdes av tårta och saft/kaffe samt lotteri. Det är alltid trevligt att träffa alla och samtala än en gång efter skidsäsongen. Som äldre har man inte heller så bra koll på de yngre femmaniterna, så vid avslutningen får man lite bättre hum om vem och hur många yngre skidåkare föreningen har.

I helgen for även saxen några varv genom håret. Denna gång blev det inte bara toppning, utan det rök minst 15 cm. Länge sedan jag har haft så kort hårt som jag har nu! Blev helt nöjd, nu har jag åter lite ”fluff” i frisyren.

Inga huippubilder, men man ser iaf att något hänt!

Idag har jag, förutom att varit i skolan, bl.a. bakat och gjort egen granola. Baket blev en choklad-banankaka – så lätt och så god! Den får gotta sig i kylskåpet tills imorgon, då den ska avnjutas i fint sällskap. Elin och Jennifer är nämligen på väg hit till Seinäjoki! 🙂 Då ska vi även ta en runda på stan och se vad affärerna har att erbjuda. Jag har ledigt från skolan både imorgon och hela torsdagen, så jag har gott om fritid.

20170425_164112

Fresh sallad tillsammans med pad thai, som har en lätt hetta – perfekt kombo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: