Vit vår

Den lediga onsdagen spenderades på bästa sätt. På eftermiddagen fick jag som sagt besök av två glada tjejer. Fick en fin inflttningsgåva – en ananas och mörk choklad – perfect, tack! Vi började med att ladda med kaka, innan vi drog in till stan. Alla hade vi en lyckad shoppingdag, så glada och nöjda for vi från stan hem till mig. Vi gjorde ett gott samarbete och slängde snabbt ihop en god middag. Alltid trevligt med besök och att diskutera om smått och gott.

träffi2

Dock måste man ju ändå säga att vädret kunde varit ett annat! Det hade snöat hela natten och fortsatte resten av dagen. Det blev ett rikligt snötäcke på en gång. Mysigt att traska fram i snöslasket i lågskaftade sommarskor…

Jag införskaffade en ny vinterjacka till denna vinter, som verkligen är suderduperskön! (#nonamesport) Men vid det här laget skulle jag gärna ge den en plats i garderoben i utbyte mot lättare plagg. Kom vår, kom!!

sein

non.png

Även på torsdag fick jag främmande, då av far, mor och min bror. De kom bl.a. för att byta bil med mig, eftersom min bil hade tid till verkstaden idag. Det fanns helt gott om kaka kvar, så den bjöd jag på med drickat. Den här gången hade jag minst sagt bakat bra då även min bror gav tummen upp och ville ha mer. Jess!

Nu har det åter blivit helg och jag befinner mig hemma i Hankmo. I morgon väntar vi gäster, så då blir det att väva ihop något gott i köket. I övrigt händer inget skilt denna helg.

Och nästa vecka får jag börja trääääänaaa!!! Jippikayjei! Jag har dock inte fått grönt ljus för att köra för fullt, det blir snarare en inkörning två veckor innan det blir allvar. But still, såå kul! 😀

Trevlig helg och valborg till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: