Första maj

Under helgen har jag träffat släkt och vänner, ätit gott och njutit av tiden. Idag inleddes den nya träningssäsongen med en morgonlänk med pappa. Tycker om att träna i hans sällskap, än om det är omöjligt för mig att springa GU1-fart om jag ska hänga med. Ett helt klart tecken på att jag måste bli klart mycket bättre om jag vill klara mig i världseliten i skidning! X)

IMG_6854 (2)

Under eftermiddagen har vi varit ut och bilat och inhämtat liteförsta maj-feeling. Det blev även en vända via sportaffären. Jag var i behov av ett par bra dämpande löpskor för träningsbruk och det hittade jag. Denna gång blev det ett par On Cloudflow, ett märke jag aldrig ens hört om förut. Skorna är något av sitt eget slag, med sin annorlunda undersula och lätta vikt. Mina Clodflowers väger endast 190 g, fast de som sagt är riktigt dämpande löpskor. Blir intressant att testa dem på nästa löptur, ”testlöpstegen” jag tog i affären kändes iaf riktigt rullande och lätta.

Denna vecka kommer jag att vara några dagar i Seinäjoki och skolan. Sen väntar en två veckor lång arbetspraktik på Eurofysio/Fysios. Finns väl ännu inte så mycket jag kan göra, det blir främst att följa med andra fysioterapeuter och följa med från sidan, men det ska bli kul ändå. Efter arbetspraktiken återstår endast en, fullproppad, skolvecka innan sommarlov (!!).

Denna sommar drar jag, precis som förra året, På Språng, en löpskola för vuxna. Löpskolan ordnas av Folkhälsan Kvevlax och hålls varje onsdag med start första onsdagen i maj och avslutas sista augusti. Alltså börjar På Språng denna vecka, men någon annan får rycka in som dragare denna gång eftersom jag är i Seinäjoki, så kommer jag nästa gång. Det var ett riktig roligt och givande sommararbete förra året, och jag tvivlar inte på att det kommer bli riktigt lyckat även detta år. Kom med så ses vi där!

img_6809.jpg

Jeeep, det snöade rätt rejält hela söndagen och åter var det skinande vit vinter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: