Vårvärme

Äntligen har lite värme dragit in över landet. Något jag tydligen inte riktigt var beredd på när jag inte tagit med någon vårjacka till Seinäjoki… Detta resulterade i att jag höll på att förgasa när jag cyklade till skolan en morgon i dunjackan. Men det är ju så det ska vara – man ska svettas in sommaren och frysa in vintern, eller?

Träningsmässigt har jag hunnit varit ut på länk i mina nya löpskor. Svårt att hålla blicken framåt när man har nya skinande skor, den är snarare rakt ner på fötterna (heh). Skorna kändes iaf bra på och det var soligt, varmt vårväder – hääärligt! Jag har även varit ut på MTB:n i Seinäjoki-skogarna och utforskat terrängen. Att utforska nya ställen farandes på cykel är ju helt suveränt! Och jag hittade nya fina spånbanor/grusvägar att cykla efter, så de ruttarna kommer jag att åka fler gånger. Det var ännu rätt vått på sina ställen och även snö-/isfläckar. Så det sprutade jord och smutsigt vatten åt alla de håll, en hel del landade på mig och cykeln. Men det är ju ändå en del av tjusningen med terrängcykling, det ska spruta grus och jord, och man ska bli lite skiten. Dock är jag som vanligt för ivrig… Att hålla pulsen så lågt som tränaren önskar är inte det lättaste när man kommer till en fin uppförsbacke (love them!). Även att hålla några minuters vila mellan seten när jag styrketränar är ju näst intill omöjligt! Ahh, det är allt något jag bör bli bättre på.

20170503_095357 (2)

Idag fick jag ännu ett prov överstökat, så nu får jag ha läspaus några dagar. Jag har även inlett ett samarbete med Noname och idag fylldes klädskåpet på med lite somriga träningskläder från Noname. Så sköna och snygga, vill dra ut på tur med alla plagg på en gång, tack!

20170504_155819

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: