Ljuva träningsvärk

Underbara värme! Det varade ju iaf en dag! 😛 18 grader hade vi här i trakterna, riktigt härligt. Då var det allt att njuta allt vad man hann, för idag snöar det (heh). Jag styrketränade i hemmagymmet på dagen. Denna gång gick det bra att hålla de långa pauserna mellan seten, eftersom jag kunde avverka dem på utsidan njutandes av solen och värmen. Och nu får jag även belöning för träningen i form av helt magnifik träningsvärk. Åh vad jag älskar denna känsla, sjuk i mest hela kroppen.

Under helgen har jag även masserat två klienter. Det känns bra att kunna hjälpa till, och bra att jag får nytta av mina kunskaper, samtidigt som de hålls i färskt minne. Jag kommer i övrigt att ta emot klienter under sommaren, så ni är alla varmt välkomna!

Idag har jag varit ut på cykeltur med Elin. Alltid mycket trevligare med sällskap på träning enligt mig, och speciellt på en lite längre länk. Så tiden flög fort iväg medans vi diskuterade allt mellan himmel och jord. Idag har hela familjen varit till Vörå för att fira min mommo och moffa, vilka har födelsedag på samma dag, dock är det några år mellan dem. Som vanligt är det mycket folk som samlas upp, men vi ryms bra och det är trevligt att nu som då träffa fina släkten.

20170507_110359

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: