Praktik och fartpass

Jag har alltså praktik på Fysios i Vasa som bäst. Det är riktigt intressant. Jag har redan fått följa med flera patienter med olika skador/sjukdomar, med olika behov av behandling och rehabilitering. Personalen är mycket kunnig och trevlig, och delar gärna med sig av sina kunskaper, så jag lär mig hela tiden något nytt. Det är något helt annat att få se hur fysioterapin går till i verkligheten, än att läsa om olika skador och sjukdomar samt att göra olika test på helt friska människor.

I måndags gjorde jag första hårda passet på länge. Jag hade stavgång/-löpning på Öjberget. Det märktes verkligen att det var en tid sen jag pressat kroppen. Lungor och hjärta fick minsann arbete de sista dragen och jag blev till och med lite illamående. Perfekt! Så härligt att få börja ta ut sig igen, och att ge både kroppen och knoppen något att bita i. Nu börjar vi arbeta upp formen!

Spånbanan på Öjberget var annors i riktigt bra skick, något vått på sina ställen, men de kunde man runda.

Löpning på stigar – löpning när den är som allra bäst!

kop

Idag är det istället deltagarna i På Språng som ska få ta ut sig i form av Cooper. Förstås finns även andra alternativ för de som inte vill göra Cooper. Det blir hur som helst kul att komma igång med På Språng och träffa alla deltagare, hoppas vi blir många!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: