Uttagen!

Säsongen 2017-18 hör jag äntligen till FSS-seniorgrupp. Jag har de två senaste åren varit med i ÖID-seniorgrupp, men aldrig kommit med i någon FSS-grupp, så det var ett efterlängtat besked. Detta betyder i sin tur ett flertal läger under året. Som medlem i gruppen betalar man en klumpsumma, där det ingår lägerkostnader och nytt för i år, även hälsokontroller och läkartjänster samt kontrolltester. Sen tillkommer resekostnader. Duktiga förbundstränare är med på lägren och lägren betyder även träning i fin terräng i gott träningssällskap. Jag är såå glad och tacksam för att jag får vara med i gruppen!

Första praktikveckan är förbi och kvar är bara några dagar. Jag har nämligen passat på att vara lite längre dagar än nödvändigt då jag ändå inte haft så mycket träning, så får jag några extra dagar ledigt denna vecka istället. Och fort går det när man har roligt!

20170511_110541

The basic lunchbox – tonfisksallad.

Igår var jag på första tre timmars länken på läänge, ca 1,5 år sen sist. Riktigt bra gick det och kul var det! Under denna söndag har vi firat morsdag tillsammans med släkten. Jag har även haft fullt upp med att boka flyg- och tågbiljetter inför FSS Sogne-läger (Norge), som går av stapeln i början av juni. Kommer helt säkert bli kul, can´t wait! 😀 Även planeringen inför hösten har börjat. Det är en del som bör funderas över när man ska få träning, tävling, läger och skola att klaffa.

IMG_6867

IMG_6871Morsdagen till ära bakade jag en chokladtårta med hallon- och mintfyllning. Helt nöjd med min skapelse om jag får säga det själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: