Skito å lyckli

Dagarna rullar på och nu har jag endast en vecka kvar i skolan förrän jag får sommarlov. Praktiken är redan över, så nu har jag ledigt både idag och imorgon. Jag måste dock medge att jag kunnat vara betydligt längre. Jag hade en ”egen patient”, som var på rehab flera gånger och det skulle ha varit så kul att fortsätta följa med i utvecklingen och fortsätta hjälpa till. Praktiken stärkte med andra ord ytterligare känslan av att jag verkligen vill bli fysioterapeut.

Igår fyllde min kära far, (inte något jämnt,) men tårtan och det ”egentliga firandet” får vänta till helgen. Under veckan har jag gjort en styrketräning i Botniahallen. Och suck vad svag jag är!! Blir smått frustrerad, men värre kan det ju ändå inte bli, nu då jag kan träna på ordentligt.  Jag hittade även till min lycka remmar att sno rund handvristerna och skivstången, så att jag kunde lyfta större vikter utan att underarmarna gav vika. Det var lyckat! Tyvärr så kommer ju inte Botniahallen att vara öppen så länge till innan den stänger för sommaren, så jag bör finna ett annat gym att träna i. Vilket vet jag inte än…

20170516_160814

Igår var jag för första gången för året på mosatramp. Jag har flera gånger gjort träningar på just den mossen, men aldrig har det varit så vått i träsket som det var nu. Flera gånger for man ner med hela ben i träsket och vatten strittade åt alla de håll. Och tusan vad kallt det var! Som tur så hade jag med mig Anna-Kaisa Lall ut på mossen, så man tänkte inte så mycket på det iskalla vattnet som forsade in i stövlarna och blötte ner hela benen. Så där tollade vi åpå som yra älgkalvar, med skiovattnet upp till skinkorna. Riktigt kul var det och vi fick båda gjort en hård träning. Inte riktigt lika kul är det då man väl ska hoppa in i bilen med alldeles lurviga ben täckta av mossa och då stövar/skor, kläder och bil ska tvättas upp efteråt. Men det är sånt man får ta efter att ha ragasat i träsket.20170517_163126

Bilden ger ju verkligheten verkligen ingen rättvisa; detta var klart ett av de ”bättre” ställena, men visst kunde fötterna söka sig långt ner även här om man bara hittade rätt!

träski

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: