Ljuva värme

Äntligeeeen!! Ljuva sol och värme, som vi längtat, i alla fall jag! Och jag har minsann tagit till vara på soltimmarna så gott som möjligt. I lördags började dagen med ett långpass, stavgång med pappa i Vörås fina, backrika skidspår/spånbana. Återhämtningen efter passet avverkades i solstolen på terrassen med glass i mun tillsammans med familjen. Även pass två gjorde jag på utsidan och sen tog vi emot kvällens gäster på terrassen, in drog vi oss först när kvällskylan drog in.

20170520_114538

På söndag drog FSS-gruppernas (senior och junior) första läger för året igång. För egen del blev det endast ett eftermiddagslångt läger, på grund av skolan. Synd att behöva stå över lägret, men det kommer fler! För övriga håller lägret på till onsdag och deltagarna kommer hinna avverka bl.a. styrke-, löp- och rullskidstest. Ett test hann jag ändå med, 3000 m på bana. Och jag måste ändå medge att jag blev glatt överraskad av mitt resultat. 11:18 min och nytt pb. (Fast tiden skulle få vara än bättre. 😉 ) Senast jag sprang ett likadant test var dock för två år sen, men även när man jämför med senaste års cooper-resultat så var detta bättre. En bra botten att arbeta sig uppåt från alltså!

Idag har tog jag tåget ner till Tammerfors efter skolan. Jag hade främst tänkt njuta av solen i något grönområde i väntan på dagen möte, men då solen lyste med sin frånvaro sökte jag mig istället in i butikerna, vilket det fanns gott om. ”Mötet” var med en man från Noname vid företagets lager och butik i staden. En trevlig träff som vanligt, och med mig hem kom en del plagg. Jag köpte bl.a. en regnjacka, och det var utan tvekan dagens, men kanske blir det rent av årets bästa köp! Så skönt material, fast den är vattentät, och snygg därtill, rekommenderar starkt! Nu är jag redo för riktig finsk sommar!

20170522_191541

Dålig bild, I know! Men det är i alla fall Nonames Camp jacket i dammodell ifall ni undrar.

Som näst följer några rätt intensiva dagar i skolan, med ett avbrott i form av Korsholmsstafetten på den lediga torsdagen. Hoppas på sol även då, men kul med stafett i vilket fall som. Kom gärna ut och se på ifall att ni själva inte deltar, varenda knotte längs vägen och varje litet hejarop är guldvärt ska ni veta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: