Sommartider hej hej!

Hallå-ja! Tiden den bara rinner iväg! I veckan har jag varit på länk och lunchat med en gammal god vän, Anna Korpisaari. Riktigt trevligt hade vi, och som vanligt hade det gått allt för lång tid sedan vi träffats sist. På tal om det, så måste jag nog ta mig i kragen och kontakt även andra goda vänner för träff, nu när jag befinner mig mera hemma i Hankmo och det borde finnas mer tid för umgänge.

IMG_6880IMG_6881

Fina Anna och vår lunch, tortilla med morotstortillabröd – en ny hit som jag fullkomligt älskar!

Jag har även stått i köket en del och fått till egen granola, bananbröd och glass. Det var första gången jag gjorde egen glass, så blir intressant att smaka senare! Gräset har jag klippt sommaren till ära, med fleecehandskar och mössa på. Då är det definitivt något som är galet! Det ska bara inte vara risk för halka och dala ner snöflingor i juni!! Men till och med samma dag låg jag något senare på terrassen i bikini och stekte, det gäller att hitta de rätta ställena.

Idag har jag införskaffat en ny mobil. Och som jag letat i år och dagar efter en hyggligt billig telefon med bra kameraegenskaper. Till sist blev det en Honor 8 från en butik i Vasa, men det blev att skicka efter en från lagret. Så först efter hemkomsten från Norge får jag börja fikla på mobilen. Längtar! Då ska alla kamerainställningar testas och allt och inget fotas! (Varrning för bomb med bilder här på bloggen och på Instagram.)

Imorgon väntar packning inför Sogne-lägret, eftersom jag skickar väskan med FSS-bilen som åker ren på måndag. På måndag ska jag även på hälsokontroll till Mehiläinen, så få se om jag de släpper iväg mig på träningsläger! ;P

För övrigt så fick jag även resultaten från mattestet här om dagen, och det visade sig att det inte var så illa i alla fall. Testaren talade om lite fel värden strax efter testet, så en helt trevlig överraskning att se de riktiga resultat sen.

En reaktion till “Sommartider hej hej!

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: