Nu drar jag hemåt

Brunost! Vet nu hur gott det är?? Jag hade ingen aning innan detta läger, men nu vet jag. Till min fasa upptäckte jag senare att den innehåller hela 30 % socker!! (Iik!) Jag som håller bort sockret så gott som möjligt har i allsköns ro namsat i mig osten. Nå väl, inte dör jag ju av detta och något bra innehåller den, rätt mycket vitaminer och mineraler faktiskt. Men jag kan ju säga som så, att det är helt bra att den inte finns att fås i Finland! 😉

20170612_172307Brunost!

Nu är sista träningen för detta läger gjord och städningen av huset är i full gång. Tidigt imorgon bitti beger vi oss hemåt. Jag har trivts bra här i Norge, men hade gärna kunnat träna mer på fjället och i backarna. Mitt vänstra ben är ordentligt sjukt ännu och det har begränsat träningen rätt mycket. Det har blivit en hel del parstakande kan man säga! Två träningar har jag gjort på spinningcykel i hotellet intill skidspåret. Så otroligt kul att kunna träna utan att det tar sjukt, och etta passet blev ett intervallpass då svetten lackade rejält och träningen lämnade en så härlig endorfinkänsla!

20170612_095109Här hade vi ett bra krypin efter träningarna och här det var här jag utförde spinningträningarna.

Vädret under lägret hade gärna kunnat vara bättre… Det har regnat varje deg, men som tur inte riktigt varje pass och inte heller så mycket varje gång. Och en gång var det så varm att jag kunde ha på mig short o t-shirt ett pass här nere, det är ju alltid något! Även idag, lägrets sista dag, har solen varit framme nästan hela dan!! Eftermiddagsvilan avnjöts ute i gräset och solen värmde så härligt.

20170613_082107Dimman ligger tätt. Det borde finnas ett skidspår någonstans där ute…OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA20170611_093142

Arrangemangen här i Sogne har fungerat riktigt bra. Henkka har åkt med ena bilen lite tidigare tillbaka, för att hinna göra i ordning maten tills alla hungriga skidåkare kommer tillbaka. För mig, som gjort något kortare träningar än de flesta andra, har det varit utmärkt att hoppa med i den bilen, så jag fort sluppit i duschen efter träningen. På samma gång har jag även kunnat hjälpt till lite i köket, vilket jag inte haft något emot.

För denna gång säger jag tack och hejdå till detta ställe, och på återseende! Nu blir det att försöka få benet i skick så fort som möjligt och att låta kroppen återhämta sig. Nu längtar jag efter värme, sol, att få äta obegränsat med grönsaker, fisk och broiler (vilka alla varit något av en bristvara under detta läger)! Nästa vecka väntar ett miniläger i Seinäjoki med min tränare Kalle och hans tre adepter, inkluderat mig.

IMG-20170614-WA0000
Foto: Glenn Lindholm

Hela FSS-damgrupp samlad. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: