Solberoende

Jag fyller på D-vitaminförråden allt vad jag hinner, nu finns det ingen lust och orsak att hålla sig inomhus. Utmärkt väder har det varit för att dona utomhus och förbereda inför midsommaren.

Resan hem från Norge gick bra, ända till Helsingfors, då strulade det till sig något. Det hade skett en olycka längs järnvägen, så närtågen till Tikkurila var inställda. Det blev att få tag i en taxi för att ta sig till Tikkurila och när jag väl kom dit insåg jag att olyckan skett just där. Det var fullt med resenärer vid tågstationen och situationen oviss, men till sist kom tåget jag väntade på och jag kom mig hem. Lite onödigt nog så var ju vädret riktigt fint hela dagen, vilket man bara kunde längta till sittandes i bil, tåg och flyg.

Som tur så har vädret hållit i sig, så nu är jag glad! (Kan lätt säga att vädret påverkar mig, än om jag vill det eller inte.) På fredag var jag med mina föräldrar på lunch till Bacchus. Då firades deras bröllopsdag med god mat. Jag var även och checkade ut min nya mobil. Jei! So happy, och så nöjd, än så länge i alla fall. 😉 Mobilen som helhet och kameran verkar verkligen toppen, så nu kan man inte annat än hoppas att mobilen vill leva länge.

Imorgon drar jag och resväskan iväg en tur igen, då till Seinäjoki. Det blir som sagt ett miniläget på två dagar med Kalle, Henna-Riikka Rahkola och Hanna Varjus. Det tror jag nog att blir riktigt bra och kul.

cofFinns mycket att utforska vad gäller kamerainställningar, så nu är det bara att krypa runt med mobilkameran i högsta hugg.cykling.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: