Vila bästa alternativet

Nu är det vila som gäller! Åtminstone två dagar kommer jag ha helvila och avlasta mitt vänstra ben så mycket som bara möjligt. Jag kan inte säga att läget har gått åt varken det bättre eller sämre håller för tillfället. I onsdags fick jag shockwave-behandling (tryck-/stötvågsbehandling) på benet, vilket jag eventuellt ska boka tid till igen om någon dag…

Måndag till tisdag var jag som sagt i Seinäjoki och tränade i gott umgänge. Kul var det, men roligare hade det förstås varit om jag hade varit ”hel” och kunnat träna som de andra. Vi gjorde bl.a. en backträning i Simpsiö på rullskidor. Jag blev glatt överraskad över hur bra backen var, så dit kommer jag garanterat att åka och utföra fler rullskidsträningar framöver.

Enligt planerna skulle jag dra iväg på läger till Vuokatti med femman-gänget nästa veckas tisdag, men det ser rätt dåligt ut med de planerna. Troligen lämnar jag hemma och satsar på att vara i skick igen till FSS nästa träningsläger i Solvalla, som börjar den 9.7.

Nu får jag lägga min tid på att klippa gräs, handla mat och baka midsommarkaka med mera. Jag tror att jag ska pröva få ihop en fräsch citronkaka med chokladbotten denna gång, få se om experimentet lyckas. 😉 Eventuellt drar jag och familjen till vår villa på midsommarafton. Midsommardagen kommer jag att sedvanligt spendera på mommos och moffas villa i Oravais skärgård med släkten.

SONY DSC
Foto: Cecilia Ruotsala

I början av sommaren ingick jag ett sponsoravtal med Kvevlax sparbank. Stort tack till banken för att ni vill stöda mig i min idrottssatsning!

Trevlig midsommar allihopa, hoppas det genomförs med mycket sol i sinnet! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: