Here we go again!

Det blev inget villabesök på midsommarafton, istället for vi en sväng till Tuuri, av alla de ställen. Där strövade vi runt nån timme och gjorde några fynd och fann lite behövligheter. Midsommardagen firades sedvanligt på villan i Oravais med 20 andra släktmedlemmar i alla de åldrar. Trevligt dag var det, med god mat och fint umgänge.

nfdnfdnfdhdr

Vilan och avlastande av benet vid allt gående gjorde sitt och benet blev allt bättre under helgen. Ändå fanns misstankar om en stressfraktur och ovisshet om vad jag borde göra. Så på månda fick jag tid till Mikael Bäck, som är osteopat, för att reda ut situationen. Han kunde konstatera att det inte var fråga om nån fraktur, utan en irriterad nerv. Nerven har hamnat i kläm när jag skateat med de nya skateskorna och vadmusklerna blivit spända, vilket ökat trycket på nerven. Nu är bästa botemedlet el- och kylbehandling. Fritt fram är det att träna, såvida det inte börjar ta sjukt. Ett skönt och mycket välkommet besked! Efter besöket hos Bäck bestämde jag mig för att packa väskan och åka med på läger till Vuokatti, så här sitter jag nu, iskidparadiset! Benet känns faktiskt så bra att jag kan gå obehindrat och till och med hunnit vara på både löplänk och skatepass. Nu är det ”bara” att se till att detta håller i sig och att läget fortsätter att gå mot det bättre.

För övrigt har jag börjat med ett nytt porslinmålningsprojekt. Jag fick här om dagen åtta tallrikar av fammo, vilka hon inte hade användning av. Helt fina och rubsta tallrikar, men inte riktigt min stil. Så vad passar då inte bättre än att sätta min egen pregel på dem och göra dem helt till mina egna? En bra sysselsättning regniga dagar. Jag har redan gjort upp skisser på mönster och dragit med penseln över några tallrikar. Nån bild av skapelserna kommer garanterat att dyka upp småningom.

IMG_20170624_141041.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: