Full rulle

Här är det full rulle, men tiden räcker ändå till för att skriva några rader här på bloggen också. Kroppen var minsta sagt trött efter lägret, vilket både känslan i benen och ortostatiska pulsen bekräftade. Så måndagens vilodag var välbehövlig. Igår blev det bl.a. rullskidning med kära far, länge sen sist, och riktigt kul som vanligt att få göra ett pass med honom också! 🙂

Idag blev det gymträning med tränaren. Jag fick mycket viktiga och värdefulla tekniktips och flera nya övningar att lägga bakom örat och att ta till vara på. Är verkligen jätteglad över att ha Kalle som tränare. En mer engagerad, lyhörd och kunnig tränare kan man nog inte ha. Jag njuter av varje träning, försöker ta till mig och lära mig mer om träning etc. hela tiden och ser så fram emot kommande skidsäsong!

Som alla märker har vädret gjort en riktig kappvändning sen senaste veckan, men man får helt enkelt passa på att göra innesysslor dessa dagar. I alla fall för mig flyger tiden iväg hur som helst, och det finns inte brist på göromål. Jag bakar, tillreder bönor att lägga i förvar i frysen, målar porslin och för det till bränning, masserar och träffar släkt och vänner. Och tränar, naturligtvis. Men stress är det inte, absolut inte, än om jag springer mellan ställena! 😉

Riktigt glad och tacksam är jag över att ha ingått ett sponsoravtal med ett gym i Vasa. Mer om detta senare, om än de flesta troligtvis redan kan lista ut vilket gym det gäller.

mdesdrsdrMedan några tallrikar går in i ugnen för (tredje och) sista gången, skall andra skickas in för en första omgång. På andra bilden ser ni hur de blå-vita tallrikarna såg ut från början. Tallriken på första bilden har varit helvit som orginal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: