Tjejstarkt läger

Som bäst sitter jag i FSS-bilen, på väg på träningsläger åter, nu i Solvalla. Det blir ett tjejstarkt läger denna gång, med åtta tjejer och en kille, plus två manliga tränare. Lägret är avsett för FSS- och ÖID-seniorgrupper, men tyvärr uteblir rätt många aktiva. Men roligt kommer det utan tvekan att bli i vilket fall som. Ett träningsprogram som ser riktigt prima ut iaf på pappret, fin terräng för såväl rullskidning som stavgång och löpning samt ett trevligt gäng skidåkare kan inte bli annat än lyckat! Dessutom utlovar väderprognoserna rätt varmt och fint väder, så det håller jag tummarna för.

Vi kommer att bo tillsammans i en stuga riktigt intill stranden och får serverat morgonmål, lunch och middag i restaurangen uppe på backen. Blir perfekt att ta sig ett dopp ibland efter träningspassen för att svalka sig, kicka igång återhämningen och för att bara njuta och ta till vara på den fina sommartiden.

Träningarna har rullat på bra och jag har gjort flera roliga träningar den gångna veckan, bl.a. maxstyrka, mosatramp samt stavgång på Öjberget. Gårdagen började jag på bästa vis med en löptur med en gammal go vän, Sofie Lövdal. Vi gjorde en lugn länk vid Molnträsket, där jag faktiskt aldrig sprungit förut. Trevlig miljö, bästa sällskapet och perfekt väder – superbt!

img_20170706_111908.jpgBästa trailskorna, även i måssen – Inov-8 X-Talon 212!

På eftermiddagen blev det för egen del sommarens första tur till vår villa (skamligt, men sant). Tillbringade en riktigt härlig och avkopplande dag där med föräldrarna. Så nu är batterierna laddade till max inför lägrets tuffa prövningar. 😉 Lägret är sex dagar långt, så på fredag rullar bilen hemåt igen.

hdrhdrhdr

Ha det bra kära läsare, och kom ihåg att ta till vara på sommaren, som alltid går så fort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: