Rekommenderar!

Jag nämnde för en tid sedan att jag gjort ett sponsoravtal med ett gym. Gymmet är EasyFit i Vasa. Superbra att få träna i deras gym alltid när jag är i dessa trakter. Jag rekommendera starkt gymmet. Där finns allt man behöver, oberoende om man vill löpa, köra spinningpass, lyfta fria vikter, träna tryggt med maskiner som fungerar med luftmotstånd osv. EasyFit ordnar flera olika ledda pass i veckan, men man kan även göra virtuellt ledda pass på egen hand. Utrymmena är rymliga och i riktigt gott skick, liksom maskiner och övrig utrustning. Dessutom är medlemsavgifterna i den billigare änden. Så dit och prova ifall ni är intresserade av att träna på gym!

cofcofpiggar

En annan bra sak är att jag inte haft sjuka armbågar på en tid nu. Problemet med sjuka armbågar, främst när jag skidat klassiskt, har varit rätt långvarigt och det började bli rätt ohållbart. Nu har jag skaffat nya stavpiggar till de klassiska rullskidsstavarna, Exels dämpande stavpiggar. Det blir en väldigt hård och påfrestande stöt som armarna hamnar att ta när man hackar ner stavarna i stenhård asfalt, men de dämpande piggarna gör stöten betydligt mjukare och inte alls lika påfrestande. Så speciellt om ni är en flitig rullskidåkare rekommenderar jag att ni testar dessa piggar!

cofOch ska man fortsätta rekommendera grejer, så är en annan sak Good Foods riskakor! Urgoda och billiga. ;P (Finns i tre smaker.)

Och nu har jag en mobil som fungerar utmärkt också! Det är ju inte så länge sedan jag skaffade en ny, men jag har varit besviken på hur dålig täckning jag haft här hemma och hur dåligt mitt nät har fungerat. Igår var jag till butiken därifrån jag köpte mobilen och fick rådet att byta simkort. Simkortet var nämligen alldeles täckt av skråmor, av någon märklig orsak. Nu med nytt simkort fungerar telefonen alldeles utmärkt, så nu är jag dundernöjd!

hdrhdrhdrBilder från en härlig sommardag på villan med 25 grader och sol. En dag bestående av kvalitativ vila liggandes på bryggan med några tidningar, bad och bastu samt familjetid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: