Kliande hals

I tisdags och onsdags blev det insatt extra vila på grund av en förkylning. Halsen var irriterad, främsta under natten och lite på kvällen och morgonen. Tur att man då har en tränare som säger till en att vila, för när man känner sig alldeles frisk och kry på dagen är det annars lite svårt att hålla sig från att träna. Igår kändes det inget i halsen mera, så jag fick äntligen göra en lätt träning. Idag känner jag dessvärre lite av förkylningen igen… Så det gäller att ha is i magen och verkligen låta förkylningen ta sin tid.

Denna vecka har jag istället tagit i tu med den mentala träningen. I onsdags hade jag träff med Christoph Treier, så nu har jag ett nytt mentalt träningsprogram att lyssna till varje dag. Inte en dag för sent att börja aktivt stärka det mentala igen.

hdrhdrÄven katten är med i skogen och ska som vanligt vara så nära som bara möjligt.hdrDet finns gått om ”snacks” runt hushörnen denna tiden på året, med både bär och grönsaker i mängd och massor.hdr

Igår var det för ovanlighetens skulle en riktigt fin dag, med både sol, värme och lite blåst. Det blev en perfekt kväll för att åka ut med pappa och min bror till villan för att grilla, bada bastu och plocka blåbär. Och redan nästa helg, 26.8, är det villaavslutning!! Ett av hösttecknen enligt mig. Även i naturen har man börjat se att vi går mot hösttider, med gul-bruna blad i träden och på marken. Och då räcker det inte heller riktigt länge innan de första skidtävlingarna står på rad. HJÄLP! Jag som knappt har kört igång grundträningen känns det som! Nämen, nog blir detta bra. I år ska jag nog slå till i skidspåret, utan tvekan!

cof

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: