In balance

Skogslänken och nedvarvningen hemma gjorde susen. Sömnen har varit klart bättre, än om den kunde vara än bättre, sedan helgen. Att åka hem, där jag kan rör mig fritt utomhus, både på egen gård och i skogen, är så viktigt för mig och något jag värdesätter ytters högt. I början av denna vecka var det fina, varma och soliga dagar i Seinäjoki, men utan en egentlig uteplats och bakgård så får jag inte tagit till vara på de fina dagarna så som jag skulle vilja. Stadsboende är med andra ord ingenting för mig! Så fort studierna är över och det blir dags att söka nytt boende söker jag mig utan vidare till ett ställe mer ute på landet.

sdrMan är ju verkligen till sin fördel i denna profil… (NOT!!)

Denna vecka har gått fint. Jag har åter hittat balansen i livet och tar skolan med ro. Gårdagen bestod bl.a. av två tester. Ett i skolan, alltså prov, och senare mattest i Kuortane. Mattestet var det samma som jag gjorde i våras, alltså stavgång med 3 minuters trappor då lutning och/ eller hastighet ökar för varje trappa. Efter varje trappa mäts laktat, innan bandet kör igång igen. Och så håller man på tills man stupar. Jag har inte så mycket att säga om testeresultat i nuläget, när jag inte fått resultaten ännu. Om saker och ting har gått framåt klarnar om ett par dagar när jag får svart på vitt.
Målet var hur som helst att förbättra tiden från i våras märkvärt och främst att få de sk. hornen att växa fram och få pressat mig rejält, både fysisk och mentalt. Men det är som om jag har en inre spärr när det gäller att ta ut mig. Så som sist tog det hastigt slut när det väl började bli allvar. Inte ens Kalles närvaro och peppande fick mig att hitta det lilla extra. Att jag hittills under träningssäsongen endast gjort aeroba träningar till ca 99 % är förstås en bidragande faktor till att det är svårt att ta ut sig, men ändå. Bättre kan jag, det vet jag! Jag ska minsann hitta den där bromsen och få den att släppa, banne mig!

cofhdrsdr

Nu är det helg igen och jag har kört iväg hem till Hankmo. Under helgen kommer jag bl.a. göra en hård träning på rullskidbanan skateandes. Då får jag en ny chans att pressa mig ordentligt och visa mig själv vad ag går för – och det ska jag göra!

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: