Det tar sig

Idag fick jag äntligen till en helt lyckad intervallträning på rullskidor. Jag orkade köra upp pulsen och steget var relativt rappt, så kroppen svarade helt bra. Härligt! Det ger gör ju i alla fall en på bättre humör och att man ser än mer fram emot den annalkande skidsäsongen, vilken börjar om en ynka månad!! För nu är det oktober! Om någon vecka blir det snöläger i Jämi. Då ska det ruttas på i tunneln fram och tillbaka, för att få till skidkänslan på snö.

Och till posten anlände ett paket i veckan, vilket jag inte hade en aning om vad det kunde vara. För jag hade då inte beställt något! Det visade vara sig ett par splitternya Fischer skor. I vintras gick ju ena skon sönder, både kolfiberstödet runt vristen och spännet över foten, utan att ha blivit utsatt för extern misshandel. Så jag skickade tillbaka den söndriga skon och blev lovad att jag skulle få tillbaka en hel. På grund av att de inte hade min nummer i lager fick jag vänta på att de fått in årets skor innan de kunde skicka ett nytt par till mig. Jag hade alltså väntat mig endast att få nya delar på den söndriga skon, men fick istället ett helt nytt par, och av årets modell till och med. Så inte så pjåkigt! Dock blev jag ju tvungen att skaffa ett nytt skateskopar när väntetiden blev lång, vilket blev två par när jag fick problem med det nya paret… Så nu har jag då tre par skateskor, det ska jag väl ändå klara mig med en tid framöver. Bra med extra par!

hdrhdrFischer har ändrat bottnen på sina skor till i år, vilket jag misstänker har sina fördelar. Snön fastar kanske inte lika mycket under den nya modellen, eller är i åtminstone lättare att få bort!

Till helgen kom min mor och far hem från sin södernresa. Bruna och utvilade, så de verkade ha varit en bra och avkopplade semester. Det var de allt värda! Även jag skulle gärna dra iväg till ett varmare land för en vecka, helst med en eller några kompisar, och bara njuta och ha skoj. Men den semestern får vänta och bli någon gång i framtiden.

arm.pngTvå fina armband fick jag som gåva från Kreta.

hdrhdrDet gäller att ha skarp syn och ha näsan i marken för att få syn på de små röda i mossen.

Tranbären är nu plockade och ligger i frysen för att få sin ”nattfrost” och mogna till sig lite till. Nästa helg åker de i torken. Imorgon börjar jag veckan lugnt med sovmorgon hemma i Hankmo, innan jag styr kosan mot Seinäjoki för en ny skolvecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: