Njuter av naturen

Under de senaste dagarna har det inte hänt något speciellt. I skolan är det mycket som vanligt. Förutom alla föreläsningar, grupparbeten och andra inlämningsuppgifter, har vi flera prov på kommande. Inte mindre än fyra prov ska avklaras på fyra dagar i slutet av oktober, så det finns att bita i! Kul är ju också att vi går genom de sista övningarna inför det praktiska provet en fredag och därpå följande veckas måndag är det prov. Inte mycket tid att repetera med andra ord. Dessutom kommer jag att åka till Vuokatti på Suomen-cup på fredag, så jag missar de skoltimmarna och tiden för provläsning finns det inte heller speciellt mycket av under veckoslutet. Men nog ska det gå på ett vis eller annat!

cofhdrsdrsdr

Jag är sån, att jag alltid har bra fart på när jag går och cyklar, oberoende vart jag är på väg, om jag är ute e god tid eller har bråttom. Jag vill ha fart åpå och tål inte att gå släpandes med fötterna efter mig, inte om man är på väg någonstans. Jag är även en riktig multitasker, och håller oftast på med ett flertal saker samtidigt, i ett försök att vara supereffektiv. Men hur som helst, jag har märkt att så länge jag kan njuta av naturen, t.ex. när jag cyklar till skolan, och även av allt annat runtomkring mig, så är läget under kontroll. Märker jag inte när löven på träden byter färg eller känner att jag inte har tid att sitta och diskutera en stund vid matbordet, då ska varningsklockorna ringa. Känner att jag behöver någon ”hållhake” så jag inte glider in i samma spår som för några år sen. För tillfället njuter jag verkligen av höstens färger och tycker att det är så fint. Känns nästan löjligt att jag tycker att det mest simpla är så himla fint. Men bättre så än att jag inte ser det jag har mitt framför ögonen.

cofsdrVisst är det fint med mycket färggranna löv på marken, men när man ska rullskida är det inte lika härligt. Med våta löv på asfalten blir det som glashal såpa.

Annars, jag har upptäckt ett nytt godis! Nämligen torkad banan – SUUPERGOTT!! Jag torkade banan i min frukttorkare i helgen och jag hade då inte anat att det skulle bli så gott. Inte alls som de stenskarpa bananbitar i t.ex. köpismysli. Går säkert lika bra att torka i ugnen ifall man inte har en frukttork till hands.

Nu är det dags för träning och att få vikterna att lätta från marken på gymmet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: