Höstlov

Helgen bjöd bl.a. på en superskön träning vid Öjberget i sällskap av Elin och Ronny Svartsjö. Vi gjorde uppvärmning och nedjogg tillsammans, medan vi gjorde den hårda delen av träningen med lite olika upplägg. I samma backe höll vi ändå till, så vi hade nog ögonen på varandra i alla fall! 😉 Jag trampade på upp och ner i flera varv och de sista gjorde jag nära maxpuls. Och det kändes helt super! Syret strömmade bra i kroppen och jag hade ett bra go. Speciellt sista draget gav en riktigt bra feeling och stärkt självförtroende. Såna träningar skulle det få vara många av!

IMG_20171017_162903.jpg

Motivationen lider jag minsann inte brist på. Senast motivationen kanske inte var så hög var jag väl en 14 år eller så… Men nu är den verkligen på topp, inte ens ösregn och 5 grader plus får mig att backa och tänka om. Har jag träning ute så har jag och träningen njuter jag av i vilket fall som!

Det blev en kort skolvecka med endast en dag i skolan. Så idag har jag varit hemma och packat väskan för läger. Imorgon bitti styr jag och några andra femmantjejer kosan mot Jämi. Förr om åren har föreningen ordnat gemensamt läger i Jämi under höstlovet, men inte i år. Men vi åker dit ändå! Det blir jag, Elin Lövdal, Linnea Henriksson och Linnea Halonen, samt Halonens far, som bor tillsamman i en stuga intill skidtunneln. På lördag kör bilen hemåt igen, men innan dess kommer vi hinna göra flera fina träningar på skidorna och längs den kuperade spånbanan. Är verkligen taggad på att få sätta fast de ”riktiga” skidorna under fötterna igen och inleda den nya skidsäsongen. Dagar med härliga människor och görandes det jag tycker om allra mest kan inte bli annat än super!

FM Keuruu Arash Matin
Det är inte länge kvar nu, snart kör en ny tävlingssäsongen igång! Foto: Arash Matin.

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: