Fysioterapi i praktiken

Det har varit bråda dagar denna vecka. På söndagen kom vi sent hem och jag slängde snabbt ihop en hög med kläder som skulle i tvätten och packade en väska att ta med mig till Seinäjoki. Efter några timmars sömn blev det att ha fart på även på morgonen för att komma i tid till arbetsplatsen i Seinäjoki. Föret var dessutom av den sämre sorten, med mycket slask på vägarna och rikligt snöfall. Allting gick ändå bra, förutom att laddningskablarna till datorn och sportklockan lämnade hemma. Så jag har fått klara mig utan mitt dagliga uppslagsverk och arbetsverktyg. Men det har gått det också, telefonen har fått vara i flitigare bruk istället, om än alla mina skolanteckningar finns på datorn.

IMG_20171120_195624.jpg

Om än jag trivs med träningsläger och tävlingar, så är det skönt med en ledig helg hemma med familjen emellanåt. Farsdagsfirandet missade när jag var i Muonio och nästa helg missar jag lilla julfirandet med familjen i och med att jag befinner mig i Ylläs då. Men jag är ju i alla fall hemma på min födelsedag/julen, så då ska jag allt tillbringa tid med familjen och övrig släkt.

En vecka till, eller snarare fyra dagar till, har jag praktik innan det åter bär av till Lappland. Både de långa arbetsdagarna och att träna i de förhållanden som råder här i Österbotten, med is och regn, blir det skönt med en vecka i fjällen igen, då man får träna i fina förhållanden, PÅ SNÖ, och det finns tid över även för vila.

IMG-20171115-WA0084Tillbaka till fina dagar i Muonio. Oj om det skulle se ut så här även här i trakterna! Man kan ju alltid hoppas att snön och kylan snart blir för att stanna.

Nu ska jag fortsätta att bara ta det lugnt och ladda inför nästa vecka. Ha det gött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: