Toppar formen

Förra helgen skålade vi in nyåret. Vi (hela familjen) dukade upp med mat och till sällskap fick vi morbror och moster med maka/make. En ytters välsmakande bryggarstek slöks upp i sällskapet av klyftpotatis och sallad. Till fikat höll jag mig till mina ”raw-bakverksrester”, som stått sig bra i frysen. Skumpa och raketer vid tolvslaget avslutade kvällen.

mdemdenfdburstnyc3a5r.png

Började med en mjukstart i skolan denna vecka, med bara två dagar skola. Kul att vara tillbaka och träffa klasskamrater och lärare, och åter gnugga geniknölarna och börja proppa huvudet fullt med ny kunskap. Känner att vårterminen kommer gå ruggigt fort, då de vanliga skolveckorna delas upp i och med praktik vecka 10-15.

Idag började dagen med ett skidpass i Vörås järnvägsspår. Nu ska formen toppas inför FM-tävlingarna, så maxdrag i klassisk stil stod på programmet. Som jag längtat att få köra max även på träning, och den satt riktigt bra detta veckoslut, då jag valt att inte tävla. Och det gick super!! Kände redan tidigare i veckan att jag återhämtat mig och åter var pigg i kroppen, så även idag. Jag flög uppför backarna, det kändes iaf nästan så, och tekniken satt den med. Nu är det bara att hålla sig lugn och utvilad tills det smäller i Vanda. Då kan det bli riktigt skoj!

Lite pusselbyggande och Tour de ski -tittande får kommande timmar bestå utav, innan jag ger mig ut i vintervädret på ett andra träningspass. Imorgon blir det ett pusslande att hinna köra två skidpass och följa med The final climb i Tour de ski, innan jag åker iväg till Seinäjoki, men det löser sig.

Trevlig fortsättning på helgen!

burstOch den raketen åkte in i tallen…bursthdrEgentillverkad takkrona av familjens egna lilla ”Ernst”.sdrMan ska inte undersktta naturen, det lugn och energin den kan ge är en fin råvara.sdrcof

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: