New look

Hallå-ja!

Det är en vecka sedan senaste inlägg och jag hade tänkt vänta med nästa inlägg tills jag kunde säga att nu är jag frisk och helt i skick igen. Men det är inte riktigt så ännu. Med mina trånga näsgångar och ständiga snuva på grund av allergi/astma så vill speciellt snuvan hålla i sig länge. Men halsen känner jag (väl??) inget av mera, och att träna lätt går bra, så det är inte så farligt. Till helgen skulle jag ändå vilja att allt är tipptopp. Jag gör vad jag kan och håller tummarna för att så ska bli.

sdrsdrTvå timmar gång istället för skidtävling… Aah, det gick an, men bara jag inte hamnar ut för det igen.

Senaste söndag var jag anmäld till en tävling i Kronoby, men det blev ett lätt beslut att skippa den och satsa på att bli kry. Denna helg kommer det bli tävlingar i dagarna tre, med FSSM på schemat. Skatesprint på fredagseftermiddagen, 10 km klassiskt på lördag och en avslutande stafett på söndag. En superhärlig helg väntar. FSSM betyder mycket känt folk på en och samma plats och en härlig stämning. Jag har riktigt fina minnen från dessa mästerskap från fjolåret. Med ett silver och två guld, och en bra känsla under loppen, kändes tävlingarna som en vändpunkt på många motiga år. Hoppas på mycket folk, mycket hejande längs spåren samt jämna, spännande kamper i spåret. Tävlingarna avgörs i Larsmo detta år. Vill ni hålla er uppdaterade under tävlingarnas gång så kan ni följa live-timingen på Larsmo IF:s hemsida.

Det kommer bli en del körande under helgen. Det tar en och en halv timme en väg från Hankmo, och den ska man köra två gånger om dagen, tre dagar i sträck. Denna helg kommer att gå helt och hållet i skidtävlingarnas tecken. På fredag har jag start så sent som klockan sex och efter det blir det semifinaler och final, så hemkomsten blir sen den dagen. På lördag ordnar man som alltid prisutdelning för fredagens och lördagens tävlingar på kvällen, så hela den dagen får man hållas i Larsmo. Datorn ska utan tvekan med, för på måndag har jag prov i skolan. Så lite provläsning ska få fylla timmarna i bilen och väntandes på prisutdelning.

cofEn otroligt fin måndag.sdr

Som ni säkert lagt märke till, så har det skett några förändringar på hemsidan. Jag kände att det var tid att förnya utseendet lite. Vad tycks? Där till lyckades jag förstöra en hel del då jag skulle ”rensa upp” bland de uppladdade fotona. Jag hann radera ”en några” bilder innan jag insåg att de även försvann från inläggen. Inte lyckat! Jag har försökt återskapa det jag förstörde, men säg till om ni kommer på något inlägg med bilder som inte kan visas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: