Bygger på hus och den egna formen

Förkylningen är besegrad och jag kan träna på som vanligt igen. En trötthetskänsla finns ändå i kroppen, vilken kommit nu efter förkylningen. Vet inte riktigt vad det beror på, det kan vara besläktat med förkylningen som varit, men har även att göra med det jag gjort mellan träningspassen. Vi har ett pågående byggarbete, ett hallbygge, på gården och där finns arbete så det räcker. De senaste dagarna har jag rattat upp och ner på taket, hamrat, skruvat och fört upp takplåtar. Än om jag varit med om ett och annat förut då det kommer till byggarbeten så är jag ju ovan. Jag spänner mig onödigt mycket då jag trippar fram på taket för att inte stiga fel så att jag lägger foten i mellanrummet mellan brädorna och repar takduken eller strittar omkull och rutschar av taket. Än så länge har jag hållit mig på fötterna och samspelet mellan mig och far funkar lika prima som alltid. Men benen och även övriga kroppen känns det i, i form av trötthet.

Nu har jag tagit mig i kragen och tagit mig an skolarbetet för sommaren. Vi har en tent direkt skolan börjar, och med litteratur på ca 450 sidor kan man inte börja läsa dagen innan tenten. Så nu är det neurologi som gäller, ett intressant ämne, så det ska nog gå bra.

Senaste helgens bakverk blev både mer och mindre lyckade. Chokladtårtan som var ett litet experiment kunde ju ha blivit bättre. Smakerna och konsistensen var inte riktigt så som önskat, men jag viker mig inte, nästa gång gör jag annorlunda och Bättre. Men fin blev den, se bara på bilderna nedan. Upplagd på ett enlig mig underbart vackert fat, blev tårtan riktigt ståtlig i all sin enkelhet. Hur cheesecaken smakade berättade jag ju om redan i förra inlägget, och nedan finner ni en bild på en av de små skapelserna. Den må se futtig ut och inte mycket för världen, men prova att baka kakan så ska ni allt få se!

img_20180701_174230.jpg

nfdLite jordnötssmör och apelsinskal kan räcka lång för att toppa en tårta.nfd

Och ännu går man i väntans tider… i väntan på fss-grupperna och lägerprogram. Allt är tydligen inte riktigt i skick i förbundet och inte meddelar de heller om vad som pågår fast grupperna borde ha offentliggjorts redan. Blir väl helt enkelt att köra sitt eget race och själv planera samt boka stugor för några läger i sommar och höst.

Mosatramp och kvalitetstid i skogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: