En veckas total urkoppling och energiladdning

Det är redan tre veckor sedan vi kom hem från Cypern, så det är väl på tiden att få till ett inlägg om resan innan det blir allt för sent. Efter en motig sidsäsong och mycket i skolan var en veckas avkoppling i södern mer än välkommet. Vi, jag och mina föräldrar, bokade semestern i slutet av vintern och på påskafton for vi med tåg ner till Helsingfors för att på söndagsmorgon flyga till Cypern.

Jag var smart nog att lämna hemma datorn och alla skolböcker med mera, så jag kunde lämna skolan helt. Och inte vara så uppkopplad på nätet heller för den delen. Resorten blev Ayia Napa i sydöstra delen av Cypern.

Och här får bilderna tala:

Skulptur- och kaktuspark:

Viktigaste målet på dagen!
Utsikten från hotellrummets balkong.
Något man inte kan få för mycket av! 😉
Love bridge.
På toppen av Kap Greco.

Vi hade tur med vädret och fick mycket sol och värme. Vi hann med många timmar vandring till olika landmärken och stränder samt utflykter till några städer. Det blev även några löppass, antingen längs stranden eller uppför något berg. Förstås låg vi även en som annan timme i solstolen och bara slappade också och därimellan fick man gå till färdigdukat bord, vilket är ren lyx.

Resan kan sammanfattas som mycket lyckad och den gjorde gott för oss alla. Nu hoppas jag bara på att temperaturen stiger även här hemman i Österbotten, vilket den till all lycka ser ut att göra nu! 🙂

Ha en fin helg allesammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: