Samarbetspartners

Ett stort, ödmjukt TACK till mina samarbetspartners som gör en helhjärtad satsning på skidåkningen möjlig!

scandic trans.png

Scandic Trans sköter både importer och exporter i Europa samt expresstransporter i Finland. En sakkunnig personal sköter jobbet tryggt och effektivt.

m. knip.png

Firma M. Knip sköter bilinredning och -service samt båtservice. Behöver du hjälp med din bil eller båt, så överlåt fordonet i Firma M. Knips trygga händer, de får jobbet gjort!

and knip bag.png

I Andreas Knips Hembageri hittar ni bröd och bakverk till både vardag som finaste fest. Bageriet är beläget i Kvevlax.

kvevalx_vaaka

Kvevlax Sparbank finns där för dig, vad än ditt bankärende gäller. Bankens yrkesskickliga personal erbjuder mångsidig och smidig betjäning, med ett leende på läpparna.

tesses.png

Tesses Café är en vackert belägen restaurang intill Vassorfjärden. Åk dit för en glass, kaffe, lunch, pizza eller ala carte. Förutom god mat får du även njuta av fin utsikt. I restaurangen finns ett kabinett som passar för såväl möten som fest.

hameclogo.jpg

Hamec finns i Västerhankmo och är främst inrikatade på tillverkning av redskap samt tjänster för ekologiskt jordbruk. Företagets arbetar med underleveranser, servietillverkning och reparationsarbeten.

Byggtjänst Enlund

Byggtjänst Enlund Ab erbjuder mångsidiga tjänster inom byggbranschen samt plåtarbeten. Företaget har även ett eget plåtslageri. Kunderna består av både privatpersoner och företag. Företagets huvudsakliga verksamhetsområde är Vasa och Korsholm.

Tages Taxi med ursprung i Västerhankmo erbjuder taxiservice och biluthyrning.

noname-logo

Noname har idrottskläder av toppkvalité. Även funktionalitet och snygg design utmärker deras sortiment. Noname erbjuder föreningar ett mångsidigt utbud kläder för längdskidåkning, orientering och friidrott i egenvald design och färgsättning. Man kan även som privatperson beställa kläder samt designa kläderna själv i MyDesign.

Leki tillverkar stavar för både skidning, alpint och vandring. Deras utbud består även utav accessoarer som handskar och väskor. Desras Fin Vario system möjliggör byte av stavpiggar snabbt och enkelt.

ROSSIGNOL_smallR

Rossignol tillverkar bl.a. skidor och stavar av yttersta världsklass. Jag älskar skidkänslan man har med Rossignols skidor under fötterna. Jag kan varm rekommendera deras Skin-skidor, både för motionärer och tävlingsåkare!

1297666688_mattson

Team Sportia Mattsson är en sportbutik belägen i centrala Jakobstad. Butiken har ett mångsidigt utbud för flera idrotter. Bra sortiment, god service och professionalitet är några av orsakerna till att jag köper min utrustning från Team Sportia Mattsson.

8 gym

8 Gym Kvevlax är ett gym ute på landsbygden. Gymmet är mycket välutrustat och har även utrymmen för ledd gruppträning. Här kan man förutom att träna med vikter träna stakning på Skierg samt träna inför hinderbanelopp längs monkey bar och klättervägg.

lm

Lundbergs Massage finns i Kvevlax, i samma lokal som 8 Gym Kvevlax. Johan Lundberg är massören, som erbjuder både klassisk massage och idrottsmassage.

Beauty Office är en hårsalon i centrum av Vörå. Salongen använder Davines miljövänliga produker, som även finns till försäljning i salongen. Frisören Annelié färgar och klipper håret, gör fina håruppsättningar, har paraffinbad för händerna, gör manikyrer och formar brynen med mera.

joyactor

JoyActor tillverkar elektronik apparater av högsta kvalitet för den aktive. Företaget har ändå ett större mål, det vill vara en god förbild både för enskilda individer och andra företag. JoyActor sprider glädje och hjälper andra med slogan Recycle Joy som ledstjärna.

smellweöö.JPEG

SmellWell ser till att mina skor hålls torra och fräscha. De små tygpåsarna absorberar fukt och avger en behaglig doft. Perfekt för den fysiskt aktiva eller den som arbetar i täta skor flera timmar i sträck. Du kan även använda påsarna i väskor och handskar.

femman-logo

Min förening IF Femman är guldvärd. Genom föreningen har jag fått många vänner, funnit en stor gemenskap, lärt mig träna och fått motivation att satsa på idrotten. Föreningen utgör även ett stort ekonomiskt och mentalt stöd. Tack till IF Femman, dess duktiga och ambitiösa tränare/föräldrar samt föreningens samarbetspartners.

fss_logo

FSS, Finland Svenska Skidförbund, utgör en betydande del i min satsning. FSS ordnar träningsläger, har kunniga tränare och FSS-service hjälper till med skidvallningen under mästerskap och andra större tävlingar.

Kalle Lassila, min tränare

Och sist, men inte minst, pappa & mamma!

Vill du bli en del av detta energiska team?

Är du och ditt företag intresserade av hälsa, välfärd, näringsriktig kost eller idrott? Ligger naturen nära ert hjärta?

Idrottsvärlden är ett stort och bra marknadsföringsforum för produkter och tjänster. Ta kontakt, så funderar vi tillsammans hur vi kan samarbeta och nå våra mål, samtidigt som vi berättar en gemensam berättelse.

Jennifer Antell

+358 404864332
jennifer.antell@netikka.fi

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: