Yhteistyökumppanit

Iso, nöyrä KIITOS kaikille yhteistyökumppaneilleni, jotka uskovat minuun ja mahdollistavat täysipainotteinen panostus hiihtoon!

scandic trans.png

Scandic Trans on kuljetusyhtiö, joka toimittaa rahti asiakkaan haluamassaan lämpötilassa. Yhtiö vie ja tuo rahtia Euroopassa sekä pikana Suomessa. Osaava henkilökunta hoitaa työt turvallisesti ja tehokkaasti.

m. knip.png

Autoverhoomo ja -huolto Firma M. Knip ymmärtää autosi. Palveluihin kuuluu myös venehuoltoa. Tarvitsetko apua autosi tai veneesi kanssa, niin vie se Firma M. Knipille, niin firman osaavat työntekijät hoitavat se kuntoon!

and knip bag.png

Andreas Knips Hembageri leipoo leipiä ja leivonnaisia, jotka sopivat sekä arkeen että hienoimpiin juhliin. Leipomo sijaitsee Koivulahdessa.

koivulahti

Koivulahden Säästöpankki on pankki sinua varten. Pankin ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa monipuolista ja sujuvaa palvelua, hymy huulillaan.

tesses.png

Tesses Café on kauniilla paikalla Vassorfjärdenin vieressä sijaitseva ravintola. Menkää syömään jäätelöä, juomaan kahvikupin, nauttimaan lounaasta, pizzasta tai ala cartesta. Ravintolassa on myös kabinetti, joka soveltuu sekä kokouksiin että juhliin.

hameclogo.jpg

Hamec Västerhankmossa hoitaa alitoimituksia, korjaustöitä sekä valmistaa sarjatuotteita. Yritys on ensisijaisesti ekologiseen maatalouteen suuntautunut.

rakennuspalv

Rakennuspalvelu Enlund Oy tarjoaa monipuolisia rakennusalanpalveluja sekä peltisepäntöitä. Yrityksellä onkin oma peltisepänliike. Yritys palvelee sekä yksityisiä että yrityksiä ja heidän päätoimialueensa on Vaasa ja Mustasaari.

Tagis Taxi Västerhankmosta tarjoaa taxipalveluja sekä autovuoraamo.

noname-logo

Noname valmistaa korkealaatuisia urheiluvaatteita. Vaatteet ovat lisäksi toiminnalliset ja erittäin hyvännäköiset. Noname tarjoaa seuroille laaja valikoima vaatteita muun muassa hiihtoon, suunnistukseen sekä yleisurheiluun heidän omilla designeilla ja väreillä. Voidaan myös henkilöasiakkaan tai yrityksenä ostaa vaatteita verkkokaupasta, sekä suunnitella omia uniikkeja vaatteita MyDesignin avulla.

Leki valmistaa sauvoja sekä muita varusteita hiihtoon, lasketteluun ja vaellukseen. Fin Vario tekee somppien vaihto helppoa ja nopea.

ROSSIGNOL_smallR

Rossignol valmistaa muun muassa suksija ja sauvoja parhaalla laadulla. Sukset tarjoavat erinomainen hiihtotuntuma. Voin lämpimästi suositella heidän Skin-sukset sekä kuntoilijoille että kilpahiihtäjille!

1297666688_mattson

Team Sportia Mattsson on urheilukauppa Pietarsaaren keskustassa. Myymälästä löytyy monipuolinen valikoima varusteita useampiin urheilulajeihin. Laaja valikoima, henkilökunnan ammattitaito ja antama palvelu ovat osa miksi hankin varusteitani Team Sportia Mattssonista.

8 gym

8 Gym Koivulahti on kuntosali maaseudulla. Kuntosali on hyvin varusteltu ja on myös tiloja ryhmäliikuntaan. Paitsi harjoittelua vapailla painolla ja kuntosalilaitteilla voidaan harjoitella hiihtoa Skiergillä sekä harjoitella esteratajuoksua varten monkey bars ja kiipeilyseinää pitkin.

lm

Lundbergs Massage Hieronta löydät Koivulahdessa, samoissa tiloissa kuin 8 Gym Koivulahti. Johan Lundberg on hieroja, joka osaa sekä perinteistä hierontaa että urheiluhierontaa.

Beauty Office tarjoaa huisten, käsien, ripsien ja silmäkarojen hoitoa. kampaamo käyttää laadukkaat ja luonnonystävälliset Davines tuotteet, jotka voitkin ostaa sieltä.

joyactor

JoyActor valmistaa elektroniikkaa korkeasta laadusta liikkuville ihmisille. Yrityksellä on kuitenkin suurempi tavoite, se haluaa toimia esikuvana sekä yksittäisille ihmisille että muille yrityksille. Yrityksen slogan Recycle Joy näkyvissä kaikessa tekemisissä JoyActor toimii ilon kautta ja auttaa muita.

smellweöö.JPEG

SmellWell varmistaa kuivia kenkiä, jotka tuoksuvat hyvältä. Pienet kangaspussit imevät kosteutta ja levittää miellyttävän tuoksun. Täydelliset fyysisesti aktiivisille tai niille, joilla on kengät jalassa koko työpäivää. Voit myös käyttää pussit laukuissa ja käsineissä.

femman-logo

Seurani IF Femman on kullanarvoinen. Seuran kautta olen saanut paljon ystäviä, löytänyt hieno yhteisö, oppinut harjoittelemaan ja saanut motivaatiota panostamaan urheiluun. Seura on myös tärkeä henkinen sekä ekonominen tuki. Suuri kiitos koko seuralle, sen kunnianhimoisille vanhemmille/valmentajille ja seuran yhteistyökumppaneille.

fss_logo

FSS, Suomi Ruotsalainen Hiihtoliitto, on oleellinen osa panostuksessani. Liitto järjestää leirejä, sillä on osaavia valmentajia ja FSS-huolto auttaa voitelemaan suksia mestaruuksilla ja muilla tärkeimmillä kisoilla.

Kalle Lassila, valmentajani
Christoph Treier, mentaalinen valmentajani

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, isä ja äiti!

Haluatko liittyä tähän energiseen joukkoon?

Onko sinä ja yrityksesi kiinnostunut terveydestä, hyvinvoinnista, laadukkaasta ravinnosta tai urheilusta? Onko luonto lähellä sydäntäsi?

Urheilumaailma on suuri ja hyvä markkinointifoorumi tuotteille ja palveluille. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten voimme tehdä yhteistyötä. Yhteistyöllä autamme toisiamme saavuttamaan tavoitteitamme ja keroomme yhteistä tarinaa.

Jennifer Antell

+358 404864332
jennifer.antell@netikka.fi

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: